NaDiAjOe's FotoPage

By: NaDiA jOe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Marhaban Astro - Ampang Point

Fitri as Kassim Baba
Apa?org miskin?halau!
Eh gaya apa ni?
View all 12 photos...
hai FFZ,
sorila gamba ni sikit je
sbb saya byk tak berpuashati dgn gambar sendiri
maklumla angle nye dari aras dua dan ade termasuk2 bahu n rambut org lain
maklumle photographernye hobbit je hehe
pastu byk yg gegar2 lak tu
naknye masa gamba Mawi, semua org tolak2, 2-3 kpg je tak gegar
FITRI lak malu2 je haritu, tak brp pandang audience jd muke takde yg full sorry
ok enjoy ye

alatan: F50 + lens Tamron 28-200mm + sb-22
speed = 30 aperture = 5.6-8 flash = TTL


Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
karaoke n birthday bash fitri

fitri
 
 
View all 14 photos...
hai semua
ni ada gamba sikit masa karaoke bersama fitri di redbox pd 27 ogos.
turut serta adlah gamba pd 28 ogos sms fitri n elliza d alamanda.
kemudiannya kami g mkn2 kat umah kak alia sempena anniversary 20thn.

ok enjoy

alatan:nikon coolpix 3.2megapixel (ajis punye) wakakaka


Thursday, 18-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kelas Bimbingan 2 KFK-Melaka

 
 
 
View all 6 photos...
kb2 melaka berlangsung pd 13 ogos 05
tak banyak amik gamba sbb jd pemerhati je (maklumla dah tua uhukuhuk...)
tapi ni je la gamba yg sempat diambilkat mini malaysia...enjoy

alatan: nikon d70 +lense sigma 28~105mm


Tuesday, 16-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gempak Selebriti Astro Ampang Point - Isa

 
 
 
View all 12 photos...
gempak astro ni berlangsung pd 12 jun
sebenarnya ada farah,elliza,shiha azlif n isa.cikgu linda n jimmy pun ada
tp saya amik gamba isa je wakakaka

alatan:nikon d100 + lense sigma 28-105mm + sb80dx (or sb800<--- xingat)

tak bwk lense zoom sbb sbenarnya nak g amik gamba org kawen


Monday, 15-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ida & Ahmad Wedding 5 Jun 05

hantaran ida 1
hantaran ida 2
hantaran ida 3
View all 72 photos...
hi,this is my first attempt on wedding photography..hope u can drop some comments and critiques

perkahwinan ini berlangsung di perlis...selain ida n ahmad, abg ida (suhaimi) pun join skali...
tak semua gamba di upload sbb byk sgt la...maklum la kamera digital sedap la snap je

utk makluman...abg ida dan pasangannya berbaju biru, saya berbaju merah wakakaka cari la kalau ada
ok..slain jd photographer saya pun tlg buat hantaran,cantik x?...enjoy

alatan: nikon d100 +lense sigma 28-105mm n sb 80-dx (ke sb800 <-- xingat la) tajaan Kelab Fotokreatif UTM


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net